С обич ЗА детето – 3 дневен семеен тренинг

Мили родители, скъпи деца,

Ние, Валерия Йорданина, майка на 2 момчета 🙂 , и Елена Терзийска, майка на 2 момичета 🙂 , с трепет ви каним на нашия семеен тренинг „С обич ЗА детето“. И двете с гордост приемаме за лична МИСИЯ заниманията с деца, техните мисли, чувства и развитие! Още за нас и дейностите ни на страничките ни във FaceBook – в Да Бъдеш – Център за СебеРазвитие, в LENY Academy !

Елате с нас и си подарете хармония в прекрасния хотел „Балканско бижу“ в местността Бетоловото край Разлог: отдих и тренинг в едно, на чист въздух в планината, обгърнати в красота и зеленина!

ЗАЩО още да бъдете с нас?!
Много е важно периодично да отделяме време за себе си и изкуството да бъдем добри родители! Знаете ли, че повече от 80% от хората повтарят почти дословно живота на родителите си – във финансово, емоционално и духовно отношение!
Искате ли да излезете от рамките на статистиката и да промените гледната си точка за отношенията РОДИТЕЛ- ДЕТЕ? Искате ли да се научите КАК да приемате и обичате децата си без условности? Посветете 3 дни на най-важните хора във вашия живот, а именно вие и децата ви!

АКЦЕНТИ в тренинга:
*ролеви игри
*изразяване на негативни емоции – КАК
*разговори с децата – КАК
*психотерапевтични приказки и арт-терапия
*коучинг
*смях и осъзнатост

Цените включват нашия ТРЕНИНГ + 2 нощувки със закуски, курортна такса, застраховка, ползване на СПА център, игрална зала, интернет, паркинг!
– 1 възрастен и 1 дете – 140 лв. (тренинга + настаняване в студио)
– 1 възрастен и 2 деца – 160 лв. (тренинга + настаняване в студио)
– 2 възрастни и 1 дете – 190 лв. (тренинга + настаняване в апартамент)
– 2 възрастни и 2 деца –210 лв. (тренинга + настаняване в апартамент)

БОНУС: работилнички за ХАРАКТЕР за деца
БОНУС: психотерапия или коучинг за родители

Срок за записвания: до 30 юни (включително).
При въпроси или за повече информация, не се колебайте да се свържете директно с нас – Валерия Йорданина – 0899 812 813 или Елена Терзийска – 0899 745 313.

Очакваме ви!

споделяне в социални мрежи

Оставете коментар