Отворени врати – 11.03.2017

Заповядайте на Отворени врати към Работилничките Да Бъдеш своето Призвание на 11.03.2016 от 15:00 часа в Благоевград, на ул. Крушево 18. Коучинг център за развитие „Да Бъдеш” вече завършва първото си живото-променящо преживяване – деветседмично пътуване към себе си за преоткриване на своето призвание!

Най-тържествено ще отпразнуваме успехите си, ще се наградим, ще се почерпим и ще предадем щафетата към следващите призвани.
Първо и може би най-важно, за да намериш своето призвание, е съвсем съзнателно да се ангажираш, това е нещо, което изисква отдаване. Създай си време и място за себе си. Това е начина да чуеш своя вътрешен глас, какво има да ти каже. И друго важно – Не спирай да се питаш? Както вече често казвам – отговорите идват веднага, но трябва първо да има зададени конкретни въпроси! 


Ангажирай се и ела на Отворени врати към Работилничките Да Бъдеш своето Призвание на 11.03.2016 от 15:00 часа в Благоевград, на ул. Крушево 18.

 

Тази програма за преоткриването на личното Призвание се сътворява от доста време, оформяше се и обогатяваше непрекъснато с по нещо, такава каквато да е полезна, отваряща и въздействаща. Да, получи се малко дълга, но вярвам, че с такава търсеният краен резултат ще е гарантиран. А и Призванието не се припомня отведнъж, изисква се време, ангажиране, осъзнавания както на силните страни, така и на личните блокировки, много действия и повтаряния, също и смелост, която не се поражда от веднъж. Представи си себе си като един голям пъзел с много и дребни парчета, със всяко следващо парче, пасващо към пъзела, ти виждаш нова конкретна подробност от голямата картина. Накрая вече сглобената картина изглежда много по-красива, когато си откроил всичките подробности съчетани в нея, когато я погледнеш с удовлетворението от успеха.

Наш специален гост и лектор ще бъде Стефи Недевска – писател, консултант, лектор, модератор и спомоществовател. Автор е на съдържанието сайта www.astro.ourplanet.cc , фейсбук страницата “В Пространството на сърцето” и ютуб канала Steffi Nedevska.

Участието и гостуването е напълно безплатно, изисква се само весело настроение, широки усмивки и приятелско отношение! И разбира се предварително записване в Коучинг център „Да Бъдеш”, в Благоевград, на ул. Васил Левски 13, ет. 2, ст. 1, чрез и-мейл – info@CenterToBe.com или на тел. 0899 812 813 – Валерия Йорданина