Хроники

От тук може да избирате какво да си поръчате по своя мярка

 • Пролетно Пробуждане за Единение – Пролетен ритрийт сред природата – парк Бачиново край Благевград.
  Пролетта сама по себе си носи Пробуждането за нов живот, за новото начало и за нови хоризонти. Март месец е под номер 3, а 3 е Единение, Единство, ЗаЕдност. Под номер 3 е и 2019 година, която също е и година на Земното прасе. И когато обединим всичката тази информация, работим за Пробуждане и за Единение вътре в себе си – на всички свои роли в живота (Домакиня, Майка, Любовница, Кралица, Момиченце, Шаманка); на всички земни елементи (земя, вода, въздух, огън, етер, звук, светлина); на Ум, Душа и Действия; на времето като минало, настояще и бъдеще.
 • Подсъзнанието – Силата вътре в теб – Вече все по често се говори за силата на подсъзнанието, има толкова много книги по въпроса, има още повече филми, които разказват за тази сила. Но нещо все ти убягва да я откриеш сам тази СИЛА вътре в теб, не можеш да я намериш, за да я използваш.
  * Какво всъщност е подсъзнанието?
  * Какво означава осъзнатост?
  * Защо ни е необходима осъзнатостта в подсъзнателните ни действия и постъпки?
  * Кои са „законите“ на подсъзнанието?
  Ако искаш да навлезеш в неосветените досега дълбини на своето подсъзнание, ако искаш да използваш скритата вътре в теб сила на собственото си подсъзнание, заповядай на нашия семинар Подсъзнанието – Силата вътре в теб!
 • семинар Кариерното ориентиране чрез коучинг – Кариерното ориентиране представлява едно партньорство между коуч и клиент, в което клиентът осъзнава Кой е и Какъв е той всъщност, Какво иска и Към какво себеизразяване се стреми? Ползите за клиента на кариерното ориентиране са – да се себеосъзнае и да намери всички отговори вътре в себе си, да осъзнае себе си и своите силни качества, както и личните дълбоки ценности, своите потребности от изразяване на себе си чрез професията, която върши. И всичкото това себеосъзнаване да доведе клиента до удовлетворението и щастието в и от професията и работата. Така клиентът, влизайки по-надълбоко в себе си, може да направи най-добрия за себе си избор на професията, в която да стане най-добър като специалист.
 • Как да привлечем идеалния партньор в живота си? Пътят към добрите взаимоотношения с другите, преминава през себеопознаването и себеразвитието. Опознай себе си, за да разбереш какъв партньор ти пасва най-добре!Ще работим със своите дълбоки вярвания и убеждения, наши собствени или чужди залепнали и застояли вътре в нас, дошли от възпитанието или от неуспешни опити в любовта, от външни влияния или от собствените ни вътрешни бариери.Ще напишем своя личен Договор със себе си за Любовта. Какви условия сме си поставяли без дори да разберем? Какви клаузи за случването или неслучването на любовта в живота си сме подписали и изпълняваме безропотно? Ще се откажем от стария си договор и ще пренапишем нов, по-отговарящ на сегашните ни осъзнавания.Ще опознаем истинския себе си към момента и ще се идентифицираме такива каквито сме наистина чрез сърцето и чрез мислите си. Това ще промени мирогледа ни към търсената идеална своя половинка.

  Накрая по-самоосъзнати ще създадем образа на идеалния партньор такъв, какъвто ще ни пасва на нашите качества, ценности и мечти!

  Два часа усилена работа върху себе си. Гмуркане в дълбините на истинския Аз, за да разберем кой е верния ключ, който може да отключи ключалката на нашето сърце.

 • Децата на Новото време – семинар – Кои са децата на новото време и защо са кръстени така? Колко различни са новите деца и най-вече различни в сравнение с какво? И дали изобщо са различни от теб и от мен? И дали и аз, както и ти, не спадаме също към тях? Защо толкова ни плаши тази различност, че да не смеем да се приобщим себе си или своите деца към различните групи?А може би това са нашите и вашите деца, които съвсем НЕ са толкова различни, нито вече толкова рядко срещани, просто от страх да не се откроят не ги разпознаваме!Всъщност не децата са различни, а времената, в които се раждат те са различни. Истината е, че живеем в различни по енергии времена на огромни скокове в човешката еволюция. И в самите различни времена, съвсем естествено е да се раждат и различни деца. Няма как да се развиваме и да еволюираме, ако не приемаме промяната като естествена съставка на живота.Идеята на този семинар е по-лесното определяне на различните видове енергии, от там и на различните групи нови деца, за да можем по-лесно да разбираме своите деца. Защото всичко, от което се нуждаят и нашите и вашите деца е Любов, Разбиране и Приемане! И така съденето и осъждането за различие, ще се заменят с разбирането и с приемането.
  Ако само си чувал за Индиговите, Преходните, Кристалните, Звездните деца и това те е плашело преди, заповядай и разбери повече за тях. Осветли страха към тези наименования и ги разбери!
 • За Взаимоотношенията с Любов – семинар Поемете отговорност за своите лични любовни взаимоотношения! ЗаЕдно с Елена Терзийска ще говорим и ще обсъдим Любовта като взаимоотношения, основани на разбирането и доверието.
  Каква ще е ползата за теб? Ще научиш кои са различните произношения на езика на любовта. На какви произношения в езика на любовта говориш ти? На какви произношения в езика на любовта говори твоята половинка? 
  Ще преразгледате любовните си взаимоотношения през основните принципите на коучинга. Какви биха били вашите взаимоотношения ако повярвате, че вашата половинка е напълно способен /-на и няма нуждата вие да го /я научавате или променяте. Много проблеми в общуването идват от това, че ние съдим себе си според собствените си намерения, а другите по поведението им.
 • Сърцати работилнички за деца – Приятелството! И защо не е нужно да се стараем за него, а да бъдем себе си – Чрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца.

  – 16:30 – 17:15 часа – 6 – 7 години
  – 17:30 – 18:15 часа – 11 – 13 години
  – 18:30 – 19:15 часа – 8 – 10 години
 • Да Бъдеш своето Призвание – Двумесечна програма за преоткриване на своите призвание и мисия в живота. Призванието е вид творчество, а не професия. Призванието е всяка крачка по пътя, а не крайната цел. Призванието е енергия, част от теб, твоята уникалност, която само и единствено ТИ можеш да дадеш на хората около теб и на света. Нещо, с което си полезен на света. Рядко можеш да го опишеш само с една дума. Дали го осъзнаваме или не, ние го правим през целия си живот. Но когато действията станат съзнателни, тогава целия живот се променя и става някак по-смислено, по-радостно, по-удовлетворяващо!
 • Чакра терапия чрез коучинг – Семинар и двумесечна програма за балансиране на вашите чакри и на енергийния поток, който преминава през вас. Чрез нея ще постигете подобрение на цялостното си състояние както в различните сфери вашия живот, така и във вашите физически тела. Фокусираме във всяка една от седемте основни чакри, работа чрез групов коучинг и различни упражнения за промяна на мисловните и поведенчески модели, използване на помощни средства като конкретните цвят, елемент, кристали, архангел, право и демон и още, и още.
 • Coaching тренировка – Какво иска да ми каже моето заболяване, което ми се случва? Защо ми се случва? Защо на мен?Групов коучинг над определена предварително поставена тема с въпроси и ролеви игри. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на поставената в началото цел. Това ти дава лесно осъзнаване, бърз напредък и силно развитие в рамките на 2 часа.
 • Coaching тренировка – Какво прави случайностите част от синхронността? – Колко случайни са „случайностите“? Бог перфектно знае Вашия адрес!!! (това е любимия ми отговор за случайностите) Заповядайте заедно да отворим сетивата си за „случайните“ знаци по пътя!
 • Да Бъдеш Благодарен – 21 дневна програма за научаване на нов навик Благодарността е онази подробност от живота, която ни кара да се чувстваме щастливи – богати вместо бедни; пълни, вместо празни; доволни, вместо недоволни; да виждаме добрата страна на живота, да се усмихваме неволно и да изпитваме радост само защото сме живи.
 • Да Бъдеш Щастлив – 21 дневна програма за научаване на нов навик – Щастието като радост в живота към момента, живеене тук и сега и безусловната радост на това, което имаме, на това, което ни се дава.
 • От Любов към себе си – 28 дневна програма, в която повтаряме малки, леки и лесни стъпки, които да интегрират у теб обичта към себе си. Навикът е втора природа, затова най-сигурният начин да заобичаме себе си безусловно, е като повтаряме всекидневно малки стъпки докато те пропият в нас и в нашите вярвания. Знайно е, че не можем да обичаме безусловно и всеотдайно никой друг, ако ни липсва такава любов първо към самите себе си. Дори в повечето случаи търсим любов от другите именно при липсата на такава любов вътре в нас. Търсим доказателството отвън, че сме ценни и обичани.