Събития

Тъй както Една птичка пролет не прави, така и едното действие, развитие не прави. Затова за вашето спестяване и ангажиране създадохме Месечни абонаменти на стойност  38,00 лв. Така ще можете да посещавате каквито си изберете от богатия набор наши групови работилнички и семинари, според своя интерес. Тези абонаменти са със срок от 30 дни, НЕ за един календарен месец, например от 11-и ноември до 11-и декември.

Всяка седмица ще работим над конкретна определена от вас и от мен тема, която ни е актуална и ви вълнува в момента. Така ще можем да сме ти максимално полезни и подкрепящи те в твоето развитие!

Всеки понеделник от 19:00 часа ще сме ОНЛАЙН в  Coaching тренировки за сформиране на добри и осъзнати промени на навиците. Формат, съчетаващ груповия коучинг, кратка медитация и енергийната психология  над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. За всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще ти е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.

Всеки вторник от 18:00 часа  в нашия цветен и кокетен офис на ул. Скаптопара 7 – Coaching тренировки за сформиране на добри и осъзнати промени на навиците. Формат, съчетаващ груповия коучинг, кратка медитация и енергийната психология  над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него.

Всяка сряда от 17:30 часа  в нашия цветен и кокетен офис на ул. Скаптопара 7, работим за емоционалната интелигентност на децата, заедно с моята колежка Елена Терзийска в така наречените Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани

Всеки първи петък от месеца правим Отворени врати  – за всеки, който иска да разбере повече за нашата работа; за различните видове групови работилнички, в които можеш да се включиш; за коучинга като професионален инструмент, при който ВЪВ Центърът си ти самият; за ангелската терапия; за кристало – терапията; за чакра терапия чрез коучинг. Безплатно!

Веднъж месечно организираме онлайн 30 минутни медитации за по-доброто развитие на България. 🇧🇬 Защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ! Защото СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Защото малкото камъче, хвърлено в реката променя вибрациите на цялата река! И защото колективното съзнание вече е отворено за взаимодействия!🇧🇬

Организираме и МастърМайнд групи – Отбор съветници, в които се събират  двама или повече души, които работят с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна и конфиденциална среда. Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две.

ФЕВРУАРИ 2019 

 • 02.02.2019, събота – 14:00 ч. Подобряване на Образователната система на България –  онлайн 30 минутна медитация за по-доброто развитие на България.   Ти си Българин, и където и да се намираш по света, теб те е грижа за България и смяташ, че имаш какво да й дадеш. Затова включи се от уюта на твоето място, веднъж месечно ще провеждаме медитации за България – за по-доброто настояще и за по-желаното бъдеще на България! Цена – 5 лв. / участие
 • 04.02.2019, понеделник – 19:00 – Прошка към себе си – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 06.02.2019, сряда – 18:00 – Прошка към себе си – Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 07.02.2019 год., четвъртък – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.
 • 09.02.2019 год., събота от 11:00 часа – Подсъзнанието – Силата вътре в теб – Вече все по често се говори за силата на подсъзнанието, има толкова много книги по въпроса, има още повече филми, които разказват за тази сила. Но нещо все ти убягва да я откриеш сам тази СИЛА вътре в теб, не можеш да я намериш, за да я използваш.
  * Какво всъщност е подсъзнанието?
  * Какво означава осъзнатост?
  * Защо ни е необходима осъзнатостта в подсъзнателните ни действия и постъпки?
  * Кои са „законите“ на подсъзнанието?
  Ако искаш да навлезеш в неосветените досега дълбини на своето подсъзнание, ако искаш да използваш скритата вътре в теб сила на собственото си подсъзнание, заповядай на нашия семинар Подсъзнанието – Силата вътре в теб!
  Цена 15 лв. с предварително записване, специална цена за двама – 26 лв. /по 13 лв. на човек/.
 • 11.02.2019, понеделник – 19:00 – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 12.02.2019, вторник – 18:00 – Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 13.02.2019 год., сряда – 17:30 часа – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.
 • 18.02.2019, понеделник – 19:00 – Работа с рода и с предците – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 19.02.2019, вторник – 18:00 – Работа с рода и с предците – Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 20.02.2019 год., сряда – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.
 • 25.02.2019, понеделник – 19:00 – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 26.02.2019, вторник – 18:00 – Coaching тренировка в офиса на Центъра –  формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 27.02.2019 год., сряда – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.

Март 2019 

 • 03.03.2019, /03-03-03 – енергиен портал/ неделя – 15:00 часа – онлайн 30 минутна медитация за по-доброто развитие на България – Медитация за Духовното пробуждане и осъзнаване на българите. Ти си Българин, и където и да се намираш по света, теб те е грижа за България и смяташ, че имаш какво да й дадеш. Затова включи се от уюта на твоето място, веднъж месечно ще провеждаме медитации за България – за по-доброто настояще и за по-желаното бъдеще на България! Цена – 5 лв. / участие

Бързо ти реши,

не се май и се обади,

така своето място ти заеми

и най-доброто за себе си вземи!

Понякога се променят часовете на груповите работилнички, при желание на някой да се включи по конкретна тема и невъзможността му за зададения предварително час. Затова, моля ви, обадете се предварително и заявете своето участие най-късно до предния ден! Благодаря за разбирането!