Събития

Тъй както Една птичка пролет не прави, така и едното действие, развитие не прави. Затова за вашето спестяване и ангажиране създадохме Месечни абонаменти на стойност  38,00 лв. Така ще можете да посещавате каквито си изберете от богатия набор наши групови работилнички и семинари, според своя интерес. Тези абонаменти са със срок от 30 дни, НЕ за един календарен месец, например от 11-и ноември до 11-и декември.

Всяка седмица ще работим над конкретна определена от вас и от мен тема, която ни е актуална и ви вълнува в момента. Така ще можем да сме ти максимално полезни и подкрепящи те в твоето развитие!

Всеки понеделник от 19:00 часа ще сме ОНЛАЙН в  Coaching тренировки за сформиране на добри и осъзнати промени на навиците. Формат, съчетаващ груповия коучинг, кратка медитация и енергийната психология  над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. За всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще ти е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.

Всеки вторник от 18:00 часа  в нашия цветен и кокетен офис на ул. Скаптопара 7 – Coaching тренировки за сформиране на добри и осъзнати промени на навиците. Формат, съчетаващ груповия коучинг, кратка медитация и енергийната психология  над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него.

Всеки първи петък от месеца правим Отворени врати  – за всеки, който иска да разбере повече за нашата работа; за различните видове групови работилнички, в които можеш да се включиш; за коучинга като професионален инструмент, при който ВЪВ Центърът си ти самият; за ангелската терапия; за кристало – терапията; за чакра терапия чрез коучинг. Безплатно!

Организираме и МастърМайнд групи – Отбор съветници, в които се събират  двама или повече души, които работят с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна и конфиденциална среда. Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две.

 

НОЕМВРИ 2018 

 • 01.11.2018 год., четвъртък – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения

 

 • 02.11.2018 год., петък от 13:00 – 17:30 часа – Отворени врати за всеки, който иска да разбере повече за нашата работа; за различните видове групови работилнички, в които можеш да се включиш; за коучинга като професионален инструмент, в който ВЪВ Центърът си ти самият; за ангелската терапия; за кристало – терапията; за чакра терапия чрез коучинг. Безплатно!

 

 • 05.11.2018, понеделник – 19:00 – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. Месечен абонамент за участие във всички групови практики на Центъра – 38 лв. 

 

 • 08.11.2018 год., четвъртък – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.

 

 • 11.11.2018 год. (11-11-11), неделя – 10:30 часа  – 11-11-11 е Портал, който си заслужава да се изживее ОСЪЗНАТО! Заповядай и заземи своята най-слънчева и ярка МЕЧТА именно по време на този портал!
  Ти обичаш да мечтаеш, но смяташ това само като процес на носене в облаците. Позволи на мечтата си да слезе и да стъпи здраво на Земята. Позволи на мечтата си да пусне корени в Земята и да расте и се подхранва с живителните сокове именно на Майката земя.
  В този енергиен портал – 11-11-11 ще свържем небесната и слънчева енергия със земната и материална. За да се роди и материализира нашата водеща светлина на мечтата тук и сега на Земята.
  Чрез медитация по време на портала 11-11-11 ще се свържем с нашата слънчева мечта, а чрез коучинг подход след това ще я заземим и свържем със Земята.
  Събитието ще се проведе в нашия цветен и кокетен офис в Благоевград, на ул. Скаптопара 7, на 11.11.2018 год. от 10:30 часа.
  Цена – 11 лв.

 

 • 12.11.2018, понеделник – 19:00 – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. Месечен абонамент за участие във всички групови практики на Центъра – 38 лв. 

 

 • 13.11.2018, вторник – 18:00 – Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. Месечен абонамент за участие във всички групови практики на Центъра – 38 лв. 

 

 • 15.11.2018 год., четвъртък – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.

 

 • 17.11.2018 год. – Да Бъдеш своето Призвание – Начало на двумесечната Онлайн програма – Да Бъдеш своето Призвание е едно живото-променящо пътуване към себе си за преоткриване на своите житейска мисия и призвание – деветседмична програма, която съчетава богатството на групата с индивидуалното осъзнаване.програма включва 6 групови работилнички плюс 4 индивидуални сесии.

Всички ние тръгваме по нашия път и съобразявайки се с хората около себе си започваме да следваме чуждите желания. Тогава именно яснотата за призванието, това каква е нашата автентичност, ни връща на верния път. Призванието е пътеводната светлина, която ни осветява и осмисля пътуването.

Цена на програмата – 160 лв., с възможности за разсрочено плащане! Ранно записване – с отстъпка от 20% – до 5 /пет/ дни преди началото – 128 лв.

 • 19.11.2018, понеделник – 19:00 – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. Месечен абонамент за участие във всички групови практики на Центъра – 38 лв. 

 

 • 20.11.2018, вторник – 18:00 – Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. Месечен абонамент за участие във всички групови практики на Центъра – 38 лв. 

 

 • 22.11.2018 год., четвъртък – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.

 

 • 26.11.2018, понеделник – 19:00 – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. Месечен абонамент за участие във всички групови практики на Центъра – 38 лв. 

 

 • 27.11.2018, вторник – 18:00 – Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. Месечен абонамент за участие във всички групови практики на Центъра – 38 лв. 

 

 • 29.11.2018 год., четвъртък – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.

 

Бързо ти реши,

не се май и се обади,

така своето място ти заеми

и най-доброто за себе си вземи!

 

Понякога се променят часовете на груповите работилнички, при желание на някой да се включи по конкретна тема и невъзможността му за зададения предварително час. Затова, моля ви, обадете се предварително и заявете своето участие най-късно до предния ден! Благодаря за разбирането!