Събития

Тъй както Една птичка пролет не прави, така и едното действие, развитие не прави. Затова за вашето спестяване и ангажиране създадохме Месечни абонаменти на стойност  38,00 лв. Така ще можете да участвате във всички Coaching тренировки в рамките на 30 дни напред. Тези абонаменти НЕ са за един календарен месец, например от 11-и ноември до 11-и декември.

Всяка седмица ще работим над конкретна определена от вас и от мен тема, която ни е актуална и ви вълнува в момента. Така ще можем да сме ти максимално полезни и подкрепящи те в твоето развитие!

Всеки понеделник от 19:00 часа ще сме ОНЛАЙН в  Coaching тренировки за сформиране на добри и осъзнати промени на навиците. Формат, съчетаващ груповия коучинг, кратка медитация и енергийната психология  над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. За всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще ти е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.

Всеки вторник от 18:00 часа  в нашия цветен и кокетен офис на ул. Скаптопара 7 – Coaching тренировки за сформиране на добри и осъзнати промени на навиците. Формат, съчетаващ груповия коучинг, кратка медитация и енергийната психология  над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него.

Всяка сряда от 17:30 часа  в нашия цветен и кокетен офис на ул. Скаптопара 7, работим за емоционалната интелигентност на децата, заедно с моята колежка Елена Терзийска в така наречените Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани

Всеки първи петък от месеца правим Отворени врати  – за всеки, който иска да разбере повече за нашата работа; за различните видове групови работилнички, в които можеш да се включиш; за коучинга като професионален инструмент, при който ВЪВ Центърът си ти самият; за ангелската терапия; за кристало – терапията; за чакра терапия чрез коучинг. Безплатно!

Веднъж месечно организираме онлайн 30 минутни медитации за по-доброто развитие на България. 🇧🇬 Защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ! Защото СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Защото малкото камъче, хвърлено в реката променя вибрациите на цялата река! И защото колективното съзнание вече е отворено за взаимодействия!🇧🇬

Организираме и МастърМайнд групи – Отбор съветници, в които се събират  двама или повече души, които работят с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна и конфиденциална среда. Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две.

Април 2019 – Работа с земните стихии / елементи

Месец април е под номер 4 в годината. 4 е числото на универсална устойчивост и стабилност. Четири означава духовно издигане, съграж­дане, лоялност, търпение, организираност, издържливост, доверие.Четири са сезоните в годината, четири са седмиците в месеца, четири са посоките на света, четири са и Земните стихии – въздух, вода, огън и земя.

 • 01.04.2019, понеделник – 19:00 – Аватар на земните стихии – ВЪЗДУХ – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 02.04.2019, вторник – 15:00 ч. –  Аватар на земните стихии – ВЪЗДУХ- Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 03.04.2019 год., сряда – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.
 • 04.04.2019, – 16:00 часа – онлайн 30 минутна медитация за по-доброто развитие на България – Медитация за Духовното пробуждане и осъзнаване на българите. Ти си Българин, и където и да се намираш по света, теб те е грижа за България и смяташ, че имаш какво да й дадеш. Затова включи се от уюта на твоето място, веднъж месечно ще провеждаме медитации за България – за по-доброто настояще и за по-желаното бъдеще на България! Цена – 5 лв. / участие
 • 09.04.2019, вторник – 19:00 ч. – Онлайн МастърМайнд група Отбор съветници  от  двама или повече души, които се събират с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна и конфиденциална среда. Имаш конкретен въпрос, който те вълнува в момента, но нещо все ти убягва вземането на решение. Тук имаш своето време (например в рамките на 20-тина минути), в което твоят поставен въпрос да се обсъжда от всички участници в групата. След твоето поставяне на въпроса, всеки друг участник има отново своето време (например 5 минути на участник) да изкаже своето мнение или съвет, с които да те подкрепи по най-добрия начин. Следва обсъждането на въпроса на другия участник на същите принципи.
 • 08.04.2019, понеделник – 19:00 – Аватар на земните стихии – ВОДА  – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 09.04.2019, вторник – 15:00 – Аватар на земните стихии – ВОДА –  Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 10.04.2019 год., сряда – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.
 • 15.04.2019, понеделник – 19:00 – Аватар на земните стихии – ОГЪН – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 16.04.2019, вторник – 15:00 – Аватар на земните стихии – ОГЪН – Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 17.04.2019 год., сряда – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.
 • 22.04.2019, понеделник – 19:00 – Аватар на земните стихии – ЗЕМЯ – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 23.04.2019, вторник – 15:00 – Аватар на земните стихии – ЗЕМЯ – Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 25.04.2019 год., сряда – Сърцати работилнички за децаЧрез арт-терапия, терапия с приказки и коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети и подкрепени, без да бъдат съдени и поучавани. Веднъж седмично през цялото лятото, в нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца. Цена за посещение с предварително записване – 4 лв., изненадващо посещение – 5 лв. Цена за месечен абонамент – 15 лв. / 4 посещения.
 • 29.04.2019, понеделник – 19:00 – Аватар на земните стихии – ОБЕДИНЕНИЕ – ОNLINE Coaching тренировка – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на своя дом или офис. Ще му е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 
 • 30.04.2019, вторник – 15:00 – Аватар на земните стихии – ОБЕДИНЕНИЕ – Coaching тренировка в офиса на Центъра – формат, съчетаващ груповия коучинг, енергийната психология, кратка медитация и ролеви игри над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Цена – 12 лв. 

Бързо ти реши,

не се май и се обади,

така своето място ти заеми

и най-доброто за себе си вземи!

Понякога се променят часовете на груповите работилнички, при желание на някой да се включи по конкретна тема и невъзможността му за зададения предварително час. Затова, моля ви, обадете се предварително и заявете своето участие най-късно до предния ден! Благодаря за разбирането!