Coaching тренировки

Coacinng тренировките са формат, съчетаващ групов коучинг и медитация, над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността твоя вътрешен потенциал, който притежаваш, дори и да се съмняваш в него.

Сформира се група, която да работи заедно над определена предварително поставена тема с коучинг подходи, ролеви игри и медитация. Така достигаш до своите вътрешни и най-верни отговори на конкретната тема и на поставената в началото цел. Това ти дава лесно осъзнаване, бърз напредък и силно развитие в рамките на 60 – 90 минути.

Аз използвам магията на коучинга и задържам фокуса в откриването на личните блокиращи вярвания. Както и  те предизвиквам към предприемане на конкретни действия за разрешаване на зададената ситуация. А ти ще имаш възможност да вникнеш надълбоко и да извадиш на повърхността тези бариери и блокажи, които отработваме заедно. Тук няма верни отговори, няма победители и победени. Всеки личен избор оформя посоката и крайния резултат.

За кого е: За всеки, който иска да се развива и да израства, оформяйки себе си и своя характер. За всеки, който желае да осъзнае и отработи наболяла тема.

Каква ще е ползата за теб:

Получаваш това, което искаш и развиваш това, което имаш нужда да развиеш.

Променяш вижданията си, проглеждаш нова гледна точка.

Поемаш лична отговорност за изборите в живота си и за взетите от теб решения.

Всяка седмица ще работим над конкретна определена от вас и от мен тема, която е актуална и ви вълнува в момента. Така ще можем да сме ти максимално полезни и подкрепящи те в твоето развитие!

Всеки понеделник от 19:00 часа ще сме ОНЛАЙН – за всеки, който иска да се докосне до нашите работилнички от разстояние, от уюта на твоя дом или офис. Ще ти е нужно само устройство с интернет връзка, снабдено с микрофон и слушалки.

Всеки вторник от 15:00 часа се провеждат  в цветния и кокетен офис на Центъра в Благоевград, ул. Скаптопара 7 (срещу детската ясла на Кончето)

Цена за участие в Coaching тренировката е 12,00 лв. Ако се възползваш от месечните ни абонаменти ще платиш само 38,00 лв за участие цял месец напред.

За участие в дейностите на Центъра е задължително предварително записване, тъй като работим с уютни и бутикови групи. Пишете на и-мейл: info@centertobe.com или позвънете на телефон 0899 812 813 – Валерия Йорданина.