30 минутни индивидуални онлайн чат сесии


Бързо, лесно, ефикасно

От уважение към своето и вашето време, като най-ценен и безвръщаем ресурс, създавам нови 30 минутни онлайн чат сесии.

Много често, когато работим сами със себе си, сякаш се въртим в омагьосан кръг и не можем да излезем от него. Тогава ни е достатъчно, само различната гледна точка, често дори и само дума – две, казани от нас и уловени и повторени от друг, за да се чуем сами себе си.

Друг път искаме много силно нещо, дори и знаем как да го постигнем. Но липсата на външна подкрепа, толкова ни обезсърчава, че затваряме мечтата си навътре и надълбоко за по-добри времена. Тогава отново ни е достатъчно само някой, дори и непознат, да повярва в нас и да ни подкрепи.

Или пък живеейки в своята среда, влезли в своите си страхове, свикваме толкова да се страхуваме от страховете си, че ни се струва невъзможно да може и по-различно. А всъщност вече всичко е възможно, стига да има кой да ти го подскаже, със „случайно“ подхвърлена сламка, за която да се хванеш.

Ето в такива случаи, съм аз насреща за теб, да те чуя и отразя като безпристрастно огледало, да ти покажа пътния знак за излизане от кръговото движение, да ти предам ангелски послания и подкрепа за теб.

Ще работим в удобен за теб вариант за чат чрез Messenger, чрез Viber, чрез Skype. Отдели или открадни 😉 време за себе си, докато пътуваш с автобуса или в обедната почивка и отметни по-лесно задачка или въпрос отлаган за решаване!

Побързай и се запиши,

своите 30 минути си вземи,

в удобно и за двама ни време,

върху себе си и своите проблеми работи!

Цена на сесия – 12 лв. , пакетна цена за 4 сесии – 38 лв.

Само сега, до края на месец март, вземи своята чат сесия безплатно като споделиш поста във FaceBook с информацията за нея!