Сърцати работилнички за деца

Всяко дете има нужда да поговори с някого на „неговия“ език;всяко дете има нужда от адекватно себеизразяване. Знаете ли как да изразявате здравословно своите мисли, емоции и чувства и показвате ли това на децата си?

Детето, както и ние, има нужда да бъде тъжно, гневно, ядосано, дори и лошо. Във всеки от нас спи доброто и лошото и зависи кое избираме да изразим. Неправилните постъпки не превръщат детето в лошо!

 
Ние, Валерия Йорданина и Елена Терзийска, работим с децата в посока на техните здравословно себеизразяване, приемане на другия, откриване на силните страни, поемане на отговорност от действията си.
 
Ние, родителите често прехвърляме отговорността за възпитанието на децата ни върху техните учители. А учителите от своя страна обучават и вдъхновяват, а не възпитават и връщат отговорността при родителите. Така елементът на възпитанието се превръща в една обща БЕЗотговорност.
 

Чрез топлота и разговори, чрез арт-терапия и терапия с приказки; чрез коучинг, ние създаваме спокойна среда, където децата се чувстват приети, подкрепяни и обичани, без да бъдат съдени и поучавани. 

Заповядайте на нашите Сърцати работилнички за деца – веднъж седмично през цялото лятото. В нашия красив и уютен цветен офис организираме групи от по 5-6 деца.

Ние сме мостът между вас – родителите и вашите деца. Веднъж месечно ще ви уведомяваме за разбиранията, мирогледа и развитието на потенциала на вашето дете.

 
Цена – 5 лв./посещение. Цена на месечна такса с 4 посещения месечно – 15 лв.
 
За повече информация, следете нашите FaceBook странички – Да Бъдеш – Център за СебеРазвитие и  LENY Academy , както и предстоящите ни събития  тук на сайта.