МастърМайнд групи

МастърМайнд групата представлява Отбор съветници  от  двама или повече души, които се събират с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна и конфиденциална среда.Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две.

 

Формат: Сформира се малка работна група, която да работи на принципа на равнопоставеността, където всеки се учи от всеки. Така се получава обогатяване от различните гледни точки, от различното мнение, от различното преживяване на всеки участник.

Имаш конкретен въпрос, който те вълнува в момента, но нещо все ти убягва за вземането на решение. Тук имаш своето време (например в рамките на 20-тина минути), в което твоят поставен въпрос да се обсъжда от всички участници в групата. След твоето поставяне на въпроса, всеки друг участник има отново своето време (например 5 минути на участник) да изкаже своето мнение или съвет, с които да те подкрепи по най-добрия начин. Следва обсъждането на въпроса на другия участник на същите принципи. Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две.

Това ти дава бърз напредък и лесно развитие в рамките на минути, лесно завършване на отворен въпрос и лекота във вземането на решение след това.

Представете си пътят към целите и мечтите си, когато имате свой собствен екип от съветници и съмишленици.

За кого е: За всеки, който иска да разшири кръгозора си, да види и друга гледна точка, да намери своя среда на развитие и свой екип от привърженици, с които да се чувства подкрепян и които искат да се развиват също като него.

Каква ще е ползата за вас: Среда от съпътници и приятели за подкрепа и развитие. МастърМайнд е източник на насърчение, стимулиране и конструктивна обратна връзка.

С какво ще си тръгнете от срещата: Ще си тръгнете заредени с ентусиазъм и вдъхновение, с куп странични гледни точки, обединяващи се в най-ефективното решение на конкретно поставения от теб въпрос. След което с увеличената си мотивацията и с лекота да задействате малките стъпки по пътя към своето решение.

Целта на Отбора от съветници е да допринесе за успеха на всеки участник в процеса за откриване на собствени решения, предприемане на действия и приближаване до своите цели и мечти.

Онлайн МастърМайнд групите се провеждат всяка първа сряда от месеца!

 

Цената за участие в Онлайн МастърМайн група е 10,00 лв. Като можеш да закупиш своето участие от онлайн магазина на Центъра или като се свържеш директно с мен да обсъдим кой е най-лесния ти начин да заплатиш своето участие.

Ако се възползваш от месечните ни абонаменти ще платиш само 33,00 лв за цял месец напред и ще участваш във всички групови работилнички, които предлагаме в нашия Център!

 

Оформяме малки групи, затова се запишете предварително на e-mail: info@centertobe.com или на телефон 0899 812 813.