МастърМайнд групи

Един съвместен проект на Елена Дерменджиева и Valeria Yordanina – МастърМайнд група за обсъждане на належащ въпрос, поглеждане от различна гледна точка и намиране на добрите решения.

МастърМайнд групата представлява Отбор съветници  от  двама или повече души, които се събират с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна и конфиденциална среда.Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две.

Формат: Сформира се малка работна група, която да работи на принципа на равнопоставеността, където всеки се учи от всеки. Така се получава обогатяване от различните гледни точки, от различното мнение, от различното преживяване на всеки участник.
Имаш конкретен въпрос, който те вълнува в момента, но нещо все ти убягва за вземането на решение. Тук имаш своето време (например в рамките на 20-тина минути), в което твоят поставен въпрос да се обсъжда от всички участници в групата. След твоето поставяне на въпроса, всеки друг участник има отново своето време (например 5 минути на участник) да изкаже своето мнение или съвет, с които да те подкрепи по най-добрия начин. Към Мастърмайнд групата се включват и нашите духовни помощници, ангели и архангели. След изказването на всички отговарящи участници за всеки, има и теглене на карта – съветник като напълно безпристрастен отговор в подкрепа на задаващия своя въпрос. Следва обсъждането на въпроса на другия участник на същите принципи.
Това ти дава бърз напредък и лесно развитие в рамките на минути, лесно завършване на отворен въпрос и лекота във вземането на решение след това.

За кого е: За всеки, който иска да разшири кръгозора си, да погледне своя въпрос от различна гледна точка, да намери свой екип от привърженици, с които да се чувства подкрепян.

Целта на Отбора от съветници е да допринесе за успеха на всеки участник в процеса за откриване на собствени решения, предприемане на действия и приближаване до своите цели и мечти.

Представете си пътят към целите и мечтите си, когато имате свой собствен екип от съветници и съмишленици.

МастърМайнд група ще се провежда всеки първи и трети вторник, от 19:00 часа, онлайн от уюта на твоя дом.

Цена 15 лв. с предварително записване

Оформяме малки групи, затова се запишете предварително на e-mail: info@centertobe.com или на телефон 0899 812 813.