Да Бъдеш своето Призвание

Център за СебеРазвитие „Да Бъдеш” организира едно живото-променящо пътуване към себе си за преоткриване на своето призвание – деветседмична програма, която съчетава богатството на групата с индивидуалното осъзнаване.

 

Темата: Всички ние тръгваме по нашия път и съобразявайки се с хората около себе си започваме да следваме чуждите желания. Тогава именно яснотата за призванието, това каква е нашата автентичност, ни връща на верния път. Призванието е пътеводната светлина, която ни осветява и осмисля пътуването.

 

За кого е: Ако търсиш своето призвание и мисия, или смисъла в живота и мотивация за промяна, ако си на кръстопът в живота или се двоумиш какво да учиш или следваш, заповядай в нашата програма „Да Бъдеш своето Призвание”.

 

Форматът на работилничката включва интерактивното съчетание на богатството и синергията на групата, заедно с индивидуалния психологичен коучинг. Първо ще работим групово, където ще се забавляваме заедно чрез игри, асоциации, проникновения и прозрения. Всеки ще учи сам за себе си, същевременно ще спечели от богатството на групата. Ще има възможност да си вземе добавена стойност от всеки участник и да поеме с пълни шепи целия поток от информация, който се излива. След което в уютна обстановка, ще се ангажира с конкретната тема, ще отработи, това което го е впечатлило, ще пресее кое ще приеме за себе си и кое – не. Накрая в една индивидуална сесия пресятата конкретика ще пропие надълбоко, ще я осъзнае и ще я интегрира в себе си чрез избрани от него лични стъпки и действия. И тази последователност ще се повтори 4 пъти за всяка подтема. А подтемите са – Твоите детски мечти и пътят извървян до сега; Твоите силни качества и творчески таланти; Кои са твоите най-дълбоки ценности; Смелостта да направя малката стъпка за моето Призвание Тук и сега.

Програмата включва 6 групови работилнички плюс 4 индивидуални сесии.

Каква ще е ползата за теб: Ще събереш пъзела на своите призвание, индивидуализъм и автентичност. Ще внесеш в живота си действия, които осмислят и обогатяват ежедневието ти. Ще фокусираш върху силните черти от характера си, себеизразяването и полезността. Ще се заредиш с ентусиазъм и вдъхновение. Ще сътвориш един свой нов по-добър навик – да си себе си. Ще върнеш обратно мечтите си, загубени по дългия път на примиряване и неудовлетвореност в живота.

 

Поеми смело по пътя на себепреоткриване и повярвай силно в себе си и своите умения. Не чакай първо другите да повярват в теб, тогава и ти. Сътвори себе си, дай свободата да си себе си, без задръжки.

 

Следващата програмата, която ще се проведе ОНЛАЙН, започва на 17 НОЕМВРИ 2018 год.  Часът ще се доуточни допълнително. Програмата включва 6 групови работилнички плюс 4 индивидуални сесии. За повече информация харесайте и следете нашата страничка във FaceBook – Да Бъдеш – Център за СебеРазвитие.

 

Цена на програмата – 160 лв., с възможности за разсрочено плащане! Ранно записване – с отстъпка от 20% – до 5 /пет/ дни преди началото – 128 лв.

 

Също така даваме и 100% гаранция за качество – ако се окаже, че това не е твоето пътуване и се откажеш след първата среща, ще ти възстановим напълно платените от теб пари.

 

Оформяме малки бутикови групи, в които работим комфортно, затова се запишете предварително на телефони 0899 812 813 – Валерия Йорданина или на и-мейл: info@centertobe.com.