Пълен астрономичен и кармичен хороскоп

 Каква информация дава нашата дата на раждане?

Нашата дата на раждане представлява индивидуален 8-цифрен ПИН код, който пази цялата информация за душата ни и се свързва с информацията в нашето ДНК, както и с Акашовите записи. Душата на човек идва на земята с цел да научи определени предварително избрани житейски уроци. Затова тя (душата) сама избира своята дата на раждане, както и своите родители и роднини, които да подпомагат нейното развитие чрез научаването на определените уроци.

Както вие решавате какво ще готвите за вечеря с приятели и си правите списък с покупките, така и Душата предначертава своя път в този й живот и след това спрямо този си път, тя си пазарува с голямата количка всички нужни й качества и умения. Разположението на всяка една от планетите в момента на раждане прави пъзела на нашито ДНК толкова уникален, колкото и всяка касова бележка в супермаркета 😉

Хороскопът разглежда положението на планетите по зодии, положението на планетите по домове, както и северния и южен възел по време на раждането.

Хороскопът представлява един компас, който ни помага да осъзнаем какво притежаваме, за да съумеем умело да се възползваме от него. Така вземаме по-лесно решения за своите избори на посоката, която да поемем в живота. А аз лично си го представям и като – Всичко, което душата си напазарува в големия супермаркет, след като е решила какво ще учи в предстоящото си въплъщаване на Земята. Така се подготвя за слизането си тук и си взима набор от помощни средства – знания и умения, качества и черти от характера, които ще са й от полза за по-лесното научаване на уроците тук!

Хороскопът сам по себе си е доста схематичен – показва вътрешната структура на един човек. Но за всеки от нас той е различен. Той не е „добър“ или „лош“, той е просто такъв, какъвто е. Вашият хороскоп ви дава информация за вътрешните характеристики, с които сте родени, но как ще ги развиете зависи изцяло от вас.

Ако животът е театър, то хороскопът може да се приеме като сценарият на една пиеса. Планетите са актьорите, които действат. Знаците, в които се намират, са Ролите, които те изпълняват. А Домовете на хороскопа са Сцената, където се играе спектакъла.

Всяка от планетите в Слънчевата система оказва точно и неизменно влияние върху характера на човека. По-слабо или засилено, в зависимост от заеманото място в личния хороскоп.

Всички възможни аспекти на човешкия живот се определят от един или повече Домове, които си взаимодействат различно, взависимост от разположението си.

Позицията на южния възел обрисува онези черти от нашия характер, които са били прекалено развити по време на миналите ни прераждания и обикновено вземат надмощие в нашия характер и в този живот и пречат на равновесието ни. Когато проучвате положението на вашия северен лунен възел, вие се вглеждате с особено внимание в основните уроци, които трябва да усвоявате през целия си живот сега. Кармата представлява научаване, преживяване на различни гледни точки на едни и същи опитности. Например ако през минал живот съм била убиец, през този ми живот може да съм жертва на убиец, а през следващ живот може да съм близък роднина на жертвата на убиец. Така ще мога да разбера чувствата и мислите от всяка една страна. Кармата НЕ е наказание за грешки от минали животи, както и НЕ е отмъщение. Кармата е просто трупане на различни опитности. Ето защо, за да преминем през тези избрани от нас опитности, са ни нужни конкретни качества, които ние си вземаме чрез нашите индивидуални качества, умения и знания, които разкрива за нас всяка една планета с нейното състояние по време на раждането ни. 

 

Направи си свой личен хороскоп и се възползвай максимално и с много удоволствие и наслада от покупките, които е направила твоята душа! Разбери повече за себе си чрез свой личен пълен астрологичен и кармичен хороскоп. Подари на себе си или на свой близък различен и интересен подарък за опознаване и разбиране на себе си! Подари на себе си и на своя/-та  любим/-а разбирането защо сте тук и сега, защо сте точно с него / нея? Какво учите заедно един с и от друг?

 

Цена на един хороскоп – 30 лв. Цена при поръчка на два хороскопа – 50 лв. Време за изработване на хороскопа – до 7 дни.

сподели бутон

Оставете коментар