За мен

Аз съм Валерия Йорданина и съм професионален сертифициран коуч. Използвам холистичен (цялостен) подход към човека – включващ коучинг, енергийна психология, Шамбала мултиизмерно лечение, ангелска терапия, кристало терапия, чакра терапия и водя човек до осъзнаване на своите лични верни отговори и предприемане на собствените по големина стъпки за разширяване на зоната си на комфорт. Моята мисия е твоето развитие във всеки аспект на живота – личностен, духовен, кариера, бизнес. Организирам и водя групови семинари и обучения, работя индивидуално според различната същност на всеки, като използвам подходи от коучинга и от енергийната психология. Аз партнирам и подкрепям хората, тръгнали по пътя към себе си и към своето себеразвитие.

Създател съм на Център за СебеРазвитие „Да Бъдеш“. Мястото, където Да Бъдеш истинския себе си. Мястото, където да се събираш и да споделяш идеи със сродни души в сродна среда.  Мястото, където да Съ-Творяваш себе си, такъв какъвто искаш Да Бъдеш и искаш да израстваш и развиваш! Защото развитието е процес!

Аз съм проницател, това е една от многото мои дарби, които притежавам и си служа в точният момент, на точното място, към точният човек. Аз прозирам у хората такива подробности, които успяват да им дадат нова гледна точка, да хвърлят нова светлина върху нещата и да дадат по-широк спектър върху цялостната им картина. Успявам да улавям, фиксирам и изваждам на повърхността чувствата и емоциите на хората. Така им помагам да се огледат в мен като в огледало, което ги отразява безпристрастно.

Умея да изслушвам, да разбирам, да не поучавам, а вместо това да подкрепям към развитие. Партнирам на всеки за самоосъзнаване, за поемане на отговорността, за изборите в живота и осъществяването на целите. Така им давам нова гледна точка да продължат живота си отново, пречупен през тяхната лична призма. Като всичкото това го правя леко и плавно, чрез метода на забавлението и игрите, и връщането към мечтите. Работя както с възрастни, така и с деца и подрастващи – всеки, решил да търси своето призвание и своите лични отговори „Защо? Какъв е смисълът? Кой съм аз? Защо точно на мен? …” и т.н.

За контакти с Центъра:

“Да Бъдеш” – Център за СебеРазвитие

гр. Благоевград, ул. Скаптопара 7     

e-mail: info@CenterToBe.com         

Тел. +359 899 812 813   

Валерия Йорданина