Духовни практики

Мисията на центъра е развитието ти във всичките си аспекти – личностен и духовен, професионален и кариерен, бизнес и предприемачески. Тук си боравим  професионално с коучинга и с методи от енергийната психология, като Ангелска терапия, Чакра терапия, Кристало терапия, Шамбала.

 

„Да Бъдеш“ предлага различни видове духовни консултации и практики холистична терапия:

Ангелска терапия – Ангелите и Архангелите са навсякъде около нас и постоянно. Те са готови винаги да помогнат, просто стоят и чакат нашето разрешение заради Закона за свободната воля. Така изниква въпросът – Как по-често да се сещаме да ги викаме на помощ? Ангелите гледат по различен начин на ежедневните житейски ситуации. Тяхната лечебна сила далеч превъзхожда всички измислени от човека терапии. „Освен това искаме да разбереш, че сме на разположение за всякакви лични съвети, щом имаш нужда. Така че, когато те обземе тъга или самота, протегни ръце нагоре. В стаята ти винаги има ангел, който – дори и да не може да те накара да се почувстваш изцяло в рая – може да потуши битката между ума и сърцето ти, за да живееш в мир“ Предговор от ангелите, Ангелска терапия, Дорийн Върчу

 

Кристало-терапияКристалите са силна жива енергия, също като ангелите, но материализирана във вид на камъни. Те са подарък от Гая, духът на планетата, потомци на обединението между Небето и Земята. „Кристалите са мощни лечебни средства, които можете да използвате за подпомагане на вашето физическо, емоционално, духовно и финансово състояние; те могат да подкрепят вашия романтичен живот, да помогнат на децата да спят по-добре, да увеличат вашата лечебна сила и да ви помогнат да се чувствате щастливи и спокойни.“ Кристало терапия, Дорийн Върчу и Джудит Лукомски

 

Чакра терапия – Чакрите са въртящи се енергийни колела (центрове), които завихрят потоците енергия в човешкото тяло. От йогата се казва, че чакрите свързват нашия микрокосмос с външния макрокосмос. Има много на брой чакри, а с новите енергии на земята се броят 12 чакри. Най-основни и познати се водят 7 чакри, разположени по продължение на гръбнака. Всяка конкретна чакра се свързва с определен орган или жлеза, с определена енергия, с определени мисъл-форми, с определени цветове, също и с определени кристали, както и с определени Архангели. 

 

 

Резултат с изображение за кармичен хороскопНаправа на обширен астрологичен и кармичен хороскоп – Хороскопът представлява един компас, който ни помага да осъзнаем какво притежаваме, за да съумеем умело да се възползваме от него. Така вземаме по-лесно решения за своите избори на посоката, която да поемем в живота. А аз лично си го представям и като – Всичко, което душата си напазарува в големия супермаркет, след като е решила какво ще учи в предстоящото си въплъщаване на Земята. Така се подготвя за слизането си тук и си взима набор от помощни средства – знания и умения, качества и черти от характера, които ще са й от полза за по-лесното научаване на уроците тук!

 

Предлагаме индивидуални консултации и холистични терапии, съчетани според вярата и нуждата на всеки конкретен клиент. С помощта на коучинга, можем да достигнем до дълбоки личностни осъзнавания и конкретните нужди на всеки, а с помощта на духовните практики, можем и да действаме спрямо причините и личните блокажи и блокировки. Консултациите може да се провеждат на живо или онлайн, в удобно и за двете страни време.

За повече информация и контакти, свържете се с Центъра за индивидуална среща.