Дейности

Мисията на центъра е развитието ти във всичките си аспекти – личностно и духовно, професионално и кариерно, бизнес и предприемаческо. Тук си боравим  професионално с коучинга и с методи от енергийната психология, като Ангелска терапия, Чакра терапия, Кристало терапия, Шамбала.

Групови практики: 

При груповите практики се получава се една синергия, която усилва в пъти достигнатия резултат, както и се дава възможност за допълнителна добавена стойност от богатството на групата.

Работилнички за създаване на добри навици, които представляват групови програми за развитие, съчетаващи изобилието от добавена стойност на MasterMind групите с коучинга и фасилитирането.Такива групови работилнички са:

Coaching тренировки са формат,съчетаващ груповите коучинг, психотерапия и енергийна психология над определена предварително поставена тема. Тяхната цел е леко и лесно да извадят на повърхността вътрешния потенциал, който притежава всеки един от нас.  Цена на едно участие в групата е от 12 лв.

МастърМайнд групи– Отбор от съветници – представлява двама или повече души, които се събират с обща цел и желание да се подкрепят и окуражават взаимно, да споделят идеи, информация и ресурси в неконкурентна и конфиденциална среда. Групата работи на простия принцип, че едно плюс едно е равно на много повече от две. Цена на едно участие в групата е от 12 лв.

Аз Съм своето ПризваниеДвумесечна програма за преоткриване на личното призвание и житейската мисия на човек. Програмата струва 160 лв., като включва 6 групови работилнички плюс 4 индивидуални сесии.

 

Индивидуални сесии: 

„Да Бъдеш“ предлага различни варианти за провеждане на индивидуална работа за развитие. Можете да избирате и да напаснете личните си нужди между онлайн или на живо, бизнес или личностен коучинг, индивидуален или групов коучинг за вашето развитие:

Индивидуалните сесии са със силно трансформиращ характер, поради индивидуалното осъзнаване и поемането на отговорност от всеки за своите избори и решения.

 

Лайфкоучинг:

 • 30 минутна сесия – 30 лв.
 • 60 минутна сесия – 40 лв. (При предплащане на 5 сесии, получавате 1 бонус)
 • MАXI сесия – до търсен резултат – цял ден или може и няколко дни подред, до достигане на задоволителен резултат

Бизнес коучинг:

 • 30 минутна сесия – 60 лв.
 • 60 минутна сесия – 80 лв. (При предплащане на 5 сесии, получавате 1 бонус)
 • MАXI сесия – до търсен резултат – цял ден или може и няколко дни подред, до достигане на задоволителен резултат
 • Екипен коучинг – 180 лв. / 120 минутна сесия  (5 сесии + 1 бонус)

 

Духовни консултации и холистични терапевтични практики – Предлагаме индивидуални консултации и холистични терапии, съчетани според вярата и нуждата на всеки конкретен клиент. Консултациите може да се провеждат на живо в офиса на центъра или онлайн, в удобно и за двете страни време.

 • Ангелска терапия – 30 лв.
 • Кристало-терапия – 30 лв.
 • Чакра – терапия – 30 лв.
 • Направа на обширен и кармичен хороскоп /изработване до 7 дни/ – 30 лв.

За редовните и сериозни клиенти предлагаме месечни абонаменти, които включват участие във всички групови практики в рамките на един месец /30 дни след закупуването на абонамента/. Цена на едномесечен абонамент – 38 лв.