Да Бъдеш Получаващ

Коучинг център за развитие Да Бъдеш организира нова ОНЛАЙН работилничка за навициCOACHING ТРЕНИРОВКА на 06.03.2017г. – от 19:00 часа.

Темата – Да Бъдеш Получаващ

Формат: Сформира се работна група, която да работи на принципа на MasterMind групите – заедно като на кръгла маса и където всеки се учи от всеки. Така заедно ще работим над изграждане на умението да получаваме и най-вече над равенството между даване и получаване. Аз ще използвам магията на коучинга и ще задържам фокуса в откриването на личните блокиращи вярвания, както и ще ви предизвикам към предприемането на конкретни действия и повтарянето им докато стане навик. А вие ще имате възможност чрез групов коучинг да извадите на повърхността всички вътрешни бариери и блокажи, за да ги почистим заедно и да изхвърлим излишните.

За кого е: За всеки, който иска да отвори вратите за изобилието да се излее към него! За всеки, който е учен повече да дава, отколкото да получава. И за всеки, който иска да разчупи рамката на възпитанието, че сме по-добри когато даваме и по-лоши като получаваме.

Заедно ще работим над конкретизиране на личните бариери и блокажи, пречещи ни да получаваме и приемаме с благодарност.

Каква ще е ползата за вас: Ще откриете и ще отличите личните бариери и блокажи, пречещи ви за живот в изобилие. Ще замените стария отговор от куртоазия „Нямаше нужда” с нов по-добър „Благодаря”. Ще се научите да получавате и приемате с благодарност.

С какво ще си тръгнете от срещата: Ще си тръгнете заредени с ентусиазъм и вдъхновение. Ще поставите началото на един нов добър навик – Да Бъдеш получаващ.

Тренировката ще се проведе онлайн, по скайп, което предполага при записване да се свържем на скайп предварително, а в понеделника, 06.03.2017, да сме на линия поне в 18:45 и да имаме възможност за създаване на добра онлайн връзка.

Цената на една Coaching тренировка е 30 лв. Ако имате и компания, то за двама души общата цена е 40 лв. За редовните трениращи, разбира се ще има и допълнителни бонуси, извън забележимата за всички наоколо бърза промяна.

По повод днешния празник ви давам 30 % отстъпка от цената и ви каня на Coaching тренировката в понеделник – 06.03.2017 от 19:00 ч. – ОНЛАЙН с връзка по скайп, да се научим заедно да позволим да получаваме в изобилие! Така цената за става 20 лв. за тренировка за един и 28 лв. за двама. Честита Баба Марта! Бъдете бели и червени, румени и засмени!

 

Информация за записване: Валерия Йорданина, тел. 0899 812 813, и-мейл: info@centertobe.com, skype: valeria.yordanina

 

 

бутон за социални мрежи

Оставете коментар